Mr. K. (Koen) Klaasen

Advocaat sinds 2012

Koen Klaasen heeft zijn studie Nederlands Recht met de masterspecialisatie ondernemingsrecht gevolgd en afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn specialisaties liggen in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht in brede zin, daaronder begrepen het vennootschapsrecht en bedrijfsovernames. Hij treedt in het arbeidsrecht op voor zowel werkgevers als werknemers, onder meer op het gebied van reorganisaties, individuele ontslagen en beëindigingsregelingen.

Door zijn betrokkenheid bij meerdere netwerkclubs in de regio staat Koen in nauwe verbinding met het regionale MKB. Hij treedt echter ook op voor diverse multinationals met Nederlandse vestigingen.

Koen is voorzitter van de commissie Young LINDUS van ondernemersvereniging LINDUS, een platform voor young professionals/potentials in de regio. Daarnaast is hij lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Culturele Voorzieningen in de Liemers, beter bekend als Kunstwerk!, waaronder Het Musiater, de Liemerse Bibliotheek, de Volksuniversiteit Zevenaar e.o. en het Liemers Museum vallen.

BIJZONDERHEDEN

Lid Raad van Toezicht Stichting Culturele Voorzieningen in de Liemers

Voorzitter Young LINDUS

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA)

Lid Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem

OPLEIDING

Radboud Universiteit Nijmegen

Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht

CONTACTINFORMATIE

E-mail: klaasen@wiggersfaber.nl
Telefoon: (0316) 52 77 52

EXPERTISES

GELIJK CONTACT OPNEMEN?

Graag geven wij u in een persoonlijk gesprek meer informatie over onze diensten en werkwijze. Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze juristen.