Wiggers Faber Advocaten | Belastingkundigen

Wiggers Faber Advocaten I Belastingkundigen is in 2019 ontstaan vanuit een samenwerking tussen Wiggers Ross Advocaten | Belastingkundigen te Zevenaar en Beune-Faber Advocaten-Belastingkundigen te Nijmegen. Door samen te werken wordt kennis en ervaring gebundeld. Het resultaat is dat wij onze cliënten alle expertise kunnen bieden die zij nodig hebben in de praktijk van alle dag.

Naast ondernemingen, instellingen en overheden bieden wij ook particulieren juridisch en fiscaal advies. Wij vinden het belangrijk dat wij met al onze cliënten op een lijn zitten; Wiggers Faber Advocaten I Belastingkundigen onderhoudt met al zijn cliënten toegankelijk en persoonlijk contact.

Bent u benieuwd naar onze diensten en werkwijze?

Graag geven wij u in een persoonlijk gesprek meer informatie over onze diensten en werkwijze.

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze juristen.

Filosofie: adviseren, onderhandelen en zo nodig procederen

Advocaten staan bekend om procederen en onze advocaten verstaan dat vak als geen ander. Maar om het (commerciële) doel voor onze cliënt te kunnen bereiken, is het minstens zo belangrijk om goed te kunnen adviseren en onderhandelen. Procederen is veelal pas een laatste en uiterste stap om dat doel te bereiken. Met een gedegen advies en goed gevoerde onderhandeling vooraf kan in veel gevallen een slepende rechtszaak worden voorkomen.

Bijvoorbeeld bij het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst is het belangrijk om te weten hoe een rechter hier naar zal kijken. Gespecialiseerde juridische kennis is noodzakelijk. Echter een overeenkomst dient niet alleen aan de wet te voldoen, maar zal ook helder de wensen en het doel van de cliënt moeten weergeven. Hier wordt een beroep gedaan op de vaardigheid om goed te kunnen adviseren en onderhandelen. Een contract wordt immers gesloten met een andere partij die ook zijn eigen wensen en vaak ook een eigen juridisch adviseur heeft.

Vordering indienen

Expertises

Wiggers Faber Advocaten I Belastingkundigen adviseert, onderhandelt en procedeert op verschillende terreinen. Het zwaartepunt ligt bij het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, bestuursrecht en belastingzaken.

 

Met ons team van specialisten bieden wij ondersteuning aan zowel ondernemingen, instellingen en particulieren over de meest uiteenlopende zaken. Dat varieert van het opstellen van contracten en algemene voorwaarden tot het procederen tegen de overheid over vergunningen en belastingzaken. Van arbeidskwesties en collectief ontslag tot faillissementszaken. Van het incasseren van een openstaande schuld tot een complexe vastgoedkwestie. Van distributiecontracten tot conflicten tussen bijvoorbeeld bestuurders of aandeelhouders. En komt er een specialisme aan bod dat we zelf niet in huis hebben, dan verwijzen we u door of werken wij samen met een van onze partners

Diverse gespecialiseerde advocaten van Wiggers Faber Advocaten I Belastingkundigen worden geregeld door de rechtbank tot faillissementscurator of bewindvoerder in surseance benoemd. De kennis en ervaring die hierbij is opgedaan, maakt dat onze advocaten bij uitstek geschikt zijn om bedrijven bij te staan die in financiële nood of worden aangesproken door een curator. We adviseren en begeleiden bij herstructurering en doorstart vóór en ná faillissement.

Over Wiggers Faber